dinsdag, 27. november 2007 - 18:22

Alkmaarse aanrander wordt steeds brutaler

Alkmaar

In Alkmaar Noord, tussen Daalmeer en Vronemeer is een naakte man actief die al diverse vrouwen heeft lastig gevallen. Hij valt in de nachtelijke uren jonge vrouwen in de leeftijd van 20 tot 30 jaar oud lastig en randt hen aan. Het lijkt erop dat de man brutaler wordt.

Tussen april en begin november heeft de man, voor zover bekend is bij de politie, al zevenmaal toegeslagen. Hij slaat toe op het moment dat de vrouwen hun woning willen binnengaan. Het incident vindt steeds buiten plaats voor de woning van het slachtoffer en vaak op het moment nadat de horeca haar deuren sluit en het einde staptijd is.

Meestal slaat de man op vrijdagavond toe en eenmaal heeft hij op donderdagavond zijn slag geslagen. De man verplaatst zich per fiets. Soms heeft hij een witte zakdoek voor zijn gezicht gebonden of een muts op zijn hoofd. Hij betast zijn slachtoffers of 'rijdt' tegen hen aan. De man heeft een blanke huidskleur, heeft een slank tot mager postuur, is tussen 20 en 25 jaar oud, is 1.85 meter groot en heeft donkerblond haar met een pony. Het onderzoek loopt.
Provincie:
Tag(s):