dinsdag, 25. september 2007 - 13:00

Alles over chocolade

Wijchen

Op woensdag 10 oktober wordt in de Openbare Bibliotheek Wijchen een lezing gehouden over de wereld van Chocolade.Tijdens deze lezing wordt er een historische schets over cacao gepresenteerd en wordt u meegenomen op een exotische ontdekkingsreis door de wereld van chocolade.

Tijdens deze introductie met dia's of video wordt u verteld over de herkomst van cacao, het bereidingsproces en wanneer cacao chocolade wordt. U ontdekt hoe verfijnd en boeiend het product 'cacao' is, en u leert alles over de bewerking ervan. Tijdens de pauze kunt u alvast een beetje proeven van dit smakelijke product.

Deze lezing wordt in samenwerking met de Volksuniversiteit georganiseerd. De universiteit Wijchen biedt u tevens een workshop 'bonbons maken' aan. Deze workshop vindt plaats op woensdag 17 oktober. Indien u wilt deelnemen aan deze workshop, moet u deze lezing bijgewoond hebben. U kunt de lezing dan beschouwen als het theoretische gedeelte van de praktijkles.

De lezing begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De entree is € 5,00. Spreker is dhr. Marc Willemse.
Provincie:
Tag(s):