maandag, 25. juni 2007 - 18:00

Ambachtelijke slager springt in het gat

Zuidhorn

De sluiting van De Pelikaan (wijn en delicatessen) heeft gelukkig geen invloed op de verkrijgbaarheid van haar streekproducten en wijnassortiment. De clientèle kan vanaf 3 juli terecht bij buurman Slager Tom die iets verderop in de Nieuwstraat is gevestigd. Deze ambachtlijke slager staat bekend om zijn ambachtelijke producten zoals Hooglander rundvlees en Vechtdalvarkensvlees en neemt een groot deel op in zijn assortiment.

�Nu de Pelikaan stopt moet het niet zo zijn dat je naar de stad moet voor een lekkere fles wijn�. Ook verschillende kaassoorten en bijvoorbeeld de ecosoepen uit de soepfabriek zijn nu verkrijgbaar bij Slager Tom.

Ambachtelijke Slager Tom Kamminga Zuidhorn is gespecialiseerd in Hooglander natuurvlees, Vechtdalvarkensvlees en Lamsvlees. Ook maakt hij veel van zijn eigen vleeswaren.

Dit jaar heeft hij voor zijn Hooglanderlauwersham een gouden onderscheiding gekregen op de Nationale foodweek in Utrecht. Daarnaast is hij een van de eerste slagers waar je digitaal je bestellingen kunt plaatsen.
Provincie:
Tag(s):