donderdag, 24. mei 2007 - 10:08

Amsterdams studie talenten bij Sneak Preview Event

Amsterdam

Op zondag 27 mei 2007 vindt om 16.00 uur in Restaurant-Café In de Waag het Sneak Preview Event plaats. Tien getalenteerde Amsterdamse studenten staan samen op een podium om hun talent te laten zien in de disciplines singer-songwriter, fotografie, beeldend, hiphop en kleinkunst.

Het zijn studenten die een paar dagen later op het Amsterdams Studenten Festival staan, dat van 29 tot en met 31 Mei 2007 op diverse locaties in de stad plaatsvindt. Hoewel de deelnemers jong zijn betreft het hier geen beginnend talent. Zo staat voor kleinkunst onder andere Sjoerd van Ramshorst (foto), winnaar van de Gouden Balkenende 2006 en bekend door zijn optredens als één van de Koppensnellers van Jack Spijkerman, op het programma.

Het Sneak Preview Event maakt onderdeel uit van een reeks culturele zondagen die sinds maart 2007 in De Waag georganiseerd worden. De middagen staan in het teken van kunst en cultuur in en uit Amsterdam. Ze hebben alss doel zowel gevestigde als beginnende Amsterdamse kunstenaars, architecten, muzikanten, schrijvers en filmmakers de mogelijkheid te bieden hun werk te presenteren aan publiek.

Het programma wordt afgewisseld met tentoonstellingen, voordrachten, panels, filmvertoningen en optredens.

Het programma vindt elke laatste zondag van de maand plaats en is voor iedereen gratis toegankelijk
Provincie:
Tag(s):