dinsdag, 18. september 2007 - 13:02

Andy Fordham ontvangt eerst wildcard Zuiderduin Masters

Egmond aan Zee

Begin dit jaar tijdens de Lakeside World Pro werd de dartswereld opgeschrikt door het bericht dat Andy Fordham met spoed in het ziekenhuis opgenomen werd. Oorzaak een beroerte, en werd er voor zijn leven gevreesd. Het pakte gelukkig allemaal redelijk goed uit, en na enkele zware maanden begon publiekslieveling en ambassadeur van de dartssport nummer één, the Viking Andy Fordham te werken aan zijn herstel.

En met succes want afgelopen weekeinde haalde Fordham tijdens het eerste Turunc Open in Turkije de halve finale. Daar verloor hij van Welshman Martin Phillips, doch Andy kon terugkijken op een sterk gespeeld toernooi wat hem zeer tevreden stemde. Hij was zo tevreden, en verzekerd dat hij al weer aardig op de goede weg terug is, dat hij de uitnodiging accepteerde van de organisatie van het Zuiderduin Masters dartsevenement.

De organisatie is zeer blij dat the Viking, Andy Fordham, de eerste van vier uit te geven wildcards in ontvangst wilde nemen. Deelname van misschien wel het grootste dartsidool dat de sport kent is een enorme aanvulling op het toch al zo sterke format van dit toernooi. Dit zal zeker grote schare ‘Andy fans� naar hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee brengen, omdat vanaf het moment de vraag werd gesteld of Andy Fordham ooit terug zou keren op de dartsvloer.

Vrijdag 7 december is het dan zover dan staat Lakeside World Pro Champion 2005, Andy Fordham op het podium voor zijn eerste sportieve confrontatie op top niveau, en wie weet is dit ook wel zijn generale repetitie voor deelname aan Lakeside 2008. Voor het dartsevenement, de Zuiderduin Masters, heeft de organisatie onlangs al 20 namen van spelers bekend gemaakt die een uitnodiging voor dit evenement gaan ontvangen.
Categorie:
Tag(s):