donderdag, 6. september 2007 - 20:35

Anoniem flirten met iemand binnen ‘handbereik’

Amsterdam

In de kroeg, op het werk, in het park, in de file, op de dansvloer, in de sportschool: flirten gebeurt overal. Met de nieuwe flirtdienst olllo kunnen mobiele gebruikers vanaf 29 september ongegeneerd en anoniem flirten via de mobiel met iemand die direct in de buurt is en dus binnen ‘handbereik’. KPN lanceert met olllo de eerste “location based service� op het Nederlandse mobiele netwerk.

Wie flirt er niet? Bij de één gaat het makkelijker dan bij de ander, maar leuk is het altijd. Helemaal spannend wordt het, als flirten anoniem gebeurt. Sexy smsjes heen er weer sturen zonder eerst nummers uit te wisselen.

Om gebruikt te maken van Ollo moet je wel een profiel aanmaken en wanneer je wilt flirten 'turn me on’ sms-en naar 5225. Je ontvangt dan direct per sms de gewenste flirt-matches die in de buurt zijn.

Zodra er een match is, kan de olllo-gebruiker het profiel van de betreffende persoon opvragen of direct een chatverzoek sturen zonder het 06-nummer van die persoon te kennen. Via olllo blijf je dus anoniem totdat je zelf besluit je nummer, locatie of je naam aan de ander te geven.

Goedkoop is het niet. Vanaf 29 september kan iedereen die zich aangemeld heeft de dienst twee weken gratis gebruiken. Vanaf 14 oktober betalen klanten €1,50 voor het aanzetten van de dienst, deze €1,50 wordt pas in rekening gebracht wanneer je daadwerkelijk matches hebt in de buurt. Olllo blijft gedurende 8 uur actief en per verzonden sms betaal je 55 cent. Het ontvangen van sms’jes is gratis.
Categorie:
Tag(s):