vrijdag, 12. oktober 2007 - 17:53

Arnhem wederom in ROOD

Arnhem

Zaterdag 3 tot en met donderdag 8 november wordt in het Gelredome te Arnhem, Symphonica in Rosso 2007 met Paul de Leeuw georganiseerd. Na de spraakmakende en succesvolle reeks van vorig jaar, zal ook dit jaar het Gelredome de locatie zijn van de vijf concerten.

De concerten hebben de dresscode: ROOD. En in aansluiting op dit thema zal de binnenstad van Arnhem en het terrein rondom het Gelredome nog meer ROOD kleuren dan vorig jaar.

Concertorganisator The Entertainment Group, het Gelredome, de gemeente Arnhem, Stichting Binnenstadsmanagement Arnhem, de ondernemersvereniging City Centrum Arnhem en de Arnhemse afdeling van Horeca Nederland hebben de handen ineen geslagen om dit jaar, net als vorig jaar, het centrum van Arnhem geheel onder te dompelen in de sfeer van Symphonica in Rosso.

Zo zal de binnenstad “aangekleed� worden met Symphonica in Rosso banieren. Daarnaast krijgen alle horeca ondernemers en winkeliers de mogelijkheid om te werken met speciale Symphonica in Rosso decors, menu kaarten, billboards, prijslijsten, arrangementen, after parties enzovoorts.

In 2007 presenteert Symphonica in Rosso ook Piazza Symphonica.Een speciaal ingericht horecaplein nét buiten het Gelredome met lekker eten en drinken en een podium met live optredens van artiesten. Piazza Symphonica is voorafgaand aan de concerten en voor iedereen gratis toegankelijk.

Ook stelt de burgemeester van Arnhem voor, om bij hoge uitzondering af te wijken van het terrassenbeleid met het plan om de “zomer terras vergunningen� te verlengen tot en met 8 november 2007.

De organisatoren en betrokkenen hopen dat Symphonica in Rosso 2007 in Arnhem, zowel binnen als buiten het Gelredome, een ware belevenis wordt!
Provincie:
Tag(s):