woensdag, 8. augustus 2007 - 11:22

Arnhemmer met mes verwond

Arhem

De Arnhemse politie heeft dinsdagavond in de wijk Malburgen twee zeventienjarige jongens uit die stad aangehouden. De twee worden ervan verdacht een 31-jarige plaatsgenoot bij een ruzie op straat te hebben verwond met een mes. Het slachtoffer had een lichte verwonding opgelopen maar moest zich wel onder doktersbehandeling stellen.

Omstreeks half zeven kwam er een melding binnen dat er een conflict gaande was op straat bij de woning van de twee jongens in de wijk Malburgen. Toen agenten daar aankwamen, bleek de ruzie kennelijk al opgelost. Agenten troffen alleen wat omstanders aan die vertelden dat er ruzie was geweest maar dat de partijen al waren vertrokken. Op straat troffen de agenten ook geen sporen meer aan van geweld. Later die avond kwam de 31-jarige Arnhemmer aan het politiebureau om aangifte te doen. Hij was naar zijn zeggen met een mes in de arm gestoken bij een conflict met de twee zeventienjarigen.

De twee Arnhemmers bleken bekenden van het slachtoffer en zijn even later in hun woning aangehouden. Ze zitten nog vast voor nader onderzoek. De precieze aanleiding tot het conflict is nog onduidelijk en wordt nader onderzocht.
Provincie:
Tag(s):