donderdag, 6. september 2007 - 16:52

Arrestant bekent meerdere misdrijven

Venlo

De politie heeft onlangs een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor berovingen, inbraak en diefstal. De man bekende de feiten nadat de politie een onderzoek startte na een brandstichting in Blerick op 10 augustus van dit jaar. De verdachte probeerde toen brievenbussen in een appartementencomplex in Op den Akker in brand te steken. Na een onderzoek kon de politie de 19-jarige man aanhouden.

De verdachte bekende een beroving op een 29-jarige man uit Venlo in het Wilhelminapark in juni en een overval op een horecagelegenheid aan de Hogeweg in september 2005. Voor de overval in het Wilhelminapark zijn ook twee mannen van 18 en 19 jaar uit Venlo aangehouden.

Verder bekende de verdachte nog een inbraak in een horecagelegenheid in Venlo in 2003, een diefstal van een auto in Blerick van afgelopen januari en een woninginbraak in Blerick in juli van dit jaar. De politie komt nu met het nieuws naar buiten omdat inmiddels alle verhoren zijn afgesloten en medeverdachten zijn aangehouden.
Provincie:
Tag(s):