woensdag, 25. juli 2007 - 8:13

Arrestatieteam maakt einde aan vrijheidsberoving

Roosendaal

Een arrestatieteam van de politie maakte dinsdagavond 24 juli een einde aan een wederrechtelijke vrijheidsberoving. Het onderzoek startte aan het einde van dinsdagmiddag, toen de politie om 15.40 uur melding kreeg van het feit dat een man onder dwang was meegenomen in een personenauto. De politie startte meteen een uitgebreid onderzoek.

Aan de hand van de verklaring van een getuige was er al snel een spoor in de richting van de daders. Rond 16.30 uur werd een eerste verdachte gearresteerd in Roosendaal. Het gaat in een 35-jarige inwoner van Roosendaal.

In de vooravond werd in een woning aan de Alkenberg in Roosendaal het slachtoffer door de politie aangetroffen. De inval in de woning werd uitgevoerd door een arrestatieteam, waarbij ook een vuurwapen is aangetroffen. De inzet van het arrestatieteam was vervolgens ook noodzakelijk voor de aanhouding van de tweede verdachte, omdat deze 33-jarige inwoner van Sint Willebrord als vuurwapengevaarlijk beschouwd moest worden. Zijn arrestatie vond plaats omstreeks 19.45 uur in de Vinkenstraat in Sint Willebrord.
Provincie:
Tag(s):