vrijdag, 14. december 2007 - 8:48

Audi A4 in aantrekkelijke Pro Line uitvoering

Leusden

Begin december staat de nieuwe Audi A4 bij de Nederlandse dealers. Een groot aantal benzine- en dieselmodellen is dan gelijk beschikbaar in de aantrekkelijke Pro Line uitvoering. Dit omvat diverse comfortverhogende extra’s die het rijden in de nieuwe Audi A4 verder veraangenamen.

De Pro Line uitvoering is beschikbaar voor de viercilindermodellen (1.8 TFSI met 88 kW/120 pk of 118 kW/160 pk en 2.0 TDI) en de zescilindermodellen (3.2 FSI quattro, 2.7 TDI en 3.0 TDI quattro). In alle gevallen ligt de nadruk op extra comfort. Zo omvat de Pro Line uitvoering de volgende zaken: airconditioning met gescheiden temperatuurregeling en apart instelbare temperatuur achter, licht- en regensensor, multifunctioneel stuurwiel, middenarmsteun vóór inclusief twee 12-Volt aansluitingen, Audi parking system achter en 16-inch lichtmetalen velgen.

Ook op gebied van entertainment is de Audi A4 Pro Line van extra hoog niveau. Zo is de mp3-compatibele Audi Radio Concert met cd-speler, SD-card-lezer en 6,5 inch kleurenscherm standaard in de Audi A4 Pro Line en dat geldt ook voor het Audi Soundsystem, dat bestaat uit een zeskanaals versterker (totaal vermogen 180 Watt) en 10 luidsprekers inclusief een subwoofer. De Pro Line uitvoeringen met zescilindermotor beschikken standaard over alle hierboven genoemde opties én over Xenon Plus verlichting inclusief LED-dagrijverlichting.

Op de viercilindermodellen heeft de Pro Line uitvoering een meerprijs van € 3.000,- en voor de zescilindermodellen bedraagt de meerprijs voor de Pro Line uitvoering € 3.600,-. De nieuwe Audi A4 Pro Line is leverbaar vanaf € 36.150,- inclusief BTW en BPM.
Categorie:
Tag(s):