donderdag, 13. december 2007 - 17:22

Audicien biedt nu ook gehoorbescherming

Eindhoven

Bescherming van het gehoor is geen overbodige luxe! Vooral jongeren lopen door harde muziek grote kans blijvend gehoorschade op te lopen. En zeker boven de 80 Db. Preventie is een hot item onder jongeren. Steeds meer muziekliefhebbers kiezen daarom bewust voor goede preventie, net zoals de dj’s van Radio 538 en een groeiende schare popartiesten. Vanaf heden zijn de populaire Earproof beschermers verkrijgbaar in de zes vestigingen van Alfonso Corti.

Alfonso Corti is een toonaangevende audicien die kwaliteit op de eerste plaats heeft staan. Alfonso Corti werkt uitsluitend met de beste gehoorproducten en hecht daarbij grote waarde aan draagcomfort. Kwaliteit en draagcomfort vormen ook de basis van het samenwerkingsverband tussen Alfonso Corti en Earproof.

Earproof is een jonge organisatie die zich helemaal toelegt op gehoorbescherming en de zogenaamde in-ear monitoring die speciaal is ontwikkeld voor professionals en muziekliefhebbers. Door het gebruik van hoogwaardige technieken en materialen, behoudt de drager een uitstekende muziekbeleving en spraakverstaanbaarheid en wordt tegelijkertijd gehoorschade voorkomen. De moderne producten van Earproof zijn gemaakt van zachte siliconen, waardoor de drager geen hinder ondervindt.
Categorie:
Tag(s):