donderdag, 5. juli 2007 - 17:22

Auto heel even terug

Rotterdam

De Verkeerspolitie van het Korps Landelijk Politiediensten heeft donderdag 5 juli 2007 de auto van een 25-jarige man uit Rotterdam in beslaggenomen. Hij reed met een auto die de Verkeerspolitie net had teruggegeven aan zijn broer. De man reed tijdens een ontzegging van de rijbevoegdheid.

De Verkeerspolitie had de auto aan zijn broer teruggeven nadat deze inbeslag was genomen in verband met onverzekerd rijden. De auto nu wel was verzekerd. De verkeerspolitie had de Rotterdammer nog gewaarschuwd voor het feit dat hij nog niet mocht rijden omdat hij nog een ontzegging van de rijbevoegdheid had.

De man verzekerde dat hij niet achter het stuur zou plaats nemen. Even later zagen medewerkers van de Verkeerspolitie, unit Breda, dat de Rotterdammer op de Graaf Engelbertlaan in Breda toch achter het stuur van deze auto zat. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden tijdens een ontzegging. In overleg met de Officier van Justitie te Breda is het voertuig in beslaggenomen. De verdachte is na verhoor te voet heengezonden.
Provincie:
Tag(s):