zaterdag, 11. augustus 2007 - 14:33

Auto met 5 vrouwen slaat over de kop

Enschede

Vrijdagmiddag 10 augustus kort voor 15.00 uur is op de A35 ter hoogte van de afslag Enschede-West bij de Grolschfabriek een auto met vijf vrouwelijke inzittenden over de kop geslagen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

De auto werd bestuurd door een 20-jarige vrouw uit Utrecht. Een van de inzittenden, een 19-jarige vrouw uit Deventer is daarbij uit de auto geslingerd. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het MST in Enschede. De overige vier zijn ook naar het ziekenhuis overgebracht met licht letsel zoals nekklachten.

De vijf vrouwen in de blauwgrijze Peugeot 206 waren samen met vijf inzittenden van een opvallende zwart Opel Corsa op weg naar een locatie in Enschede. Onduidelijk is nog wat de precieze toedracht van het ongeval is. De politie stelt daarom een onderzoek in en komt graag in contact met getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren.

Ook komt de politie graag in contact met getuigen die bijzonderheden kunnen melden over het rijgedrag van de twee betrokken auto’s tussen de afslag Borne-West en de afslag Enschede West. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie.
Provincie:
Tag(s):