maandag, 23. april 2007 - 14:07

Auto met gezin slaat over de kop

Emmen

Een 23 - jarige man uit Zwartemeer veroorzaakte zondagavond op de kruising van de Baander met de Hoofdstraat een verkeersongeval waarbij een auto met een gezin over de kop sloeg. De man kwam met hoge snelheid vanuit de Hoofdstraat de Baander opgereden en kwam daarbij op de verkeerde weghelft terecht en botste tegen een tegemoetkomende auto.

Deze auto bestuurd door een 44 - jarige man uit Emmen sloeg hierbij over de kop. Een passerende 17 - jarige jongen uit Valthermond schopte een zijruit in van deze auto en haalde beide kinderen van 7 en 12 jaar oud uit de auto. Ook de man en zijn 40 - jarige echtgenote werden door omstanders uit de auto geholpen.

De gemoederen raakten hierna hevig verhit en de woede richtte zich op de bestuurder uit Zwartemeer. Die verklaarde dat hij ’s middags nog met zijn auto op het circuit van Zandvoort had geraced. Omdat hij militair is heeft de Koninklijke Marechaussee het onderzoek overgenomen.

Het gezin is voor onderzoek naar het Scheperziekenhuis overgebracht. Zij hadden kneuzingen, snijwonden en een hersenschudding maar konden na onderzoek allen naar huis
Provincie:
Tag(s):