dinsdag, 2. oktober 2007 - 21:36

Autobestuurder met dagopbrengst overvallen

Apeldoorn

Een 21-jarige man uit Deventer is in de nacht van maandag op dinsdag 2 oktober op de Deventerstraat in Apeldoorn, in zijn auto overvallen en beroofd van de dagopbrengst van een horecazaak.

De Deventernaar, medewerker van een horecazaak in de Apeldoornse binnenstad, reed rond 03.50 uur met zijn personenauto op de Deventerstraat en werd bij de bushalte ter hoogte van GG-net tot stoppen gemaand, door een voor hem rijdende personenauto met twee inzittenden.

Nadat het slachtoffer zijn auto tot stilstand had gebracht kwamen de twee inzittende mannen op hem af en bedreigden hem met vermoedelijk een vuurwapen.

De overvallers openden een portier van de auto, pakten een tas met daarin de dagopbrengst van de horecazaak en verdwenen met hun auto in de richting Deventer.

De mannen hadden beiden een donker getinte huid met Indonesisch/Moluks uiterlijk. Eén verdachte was ongeveer 1.90 meter lang, droeg een stoppelbaardje en lang donker haar in een staart en was gekleed in een licht blauwe jas.

De andere verdachte was ongeveer 1.80 meter lang, donker stekelhaar en droeg een zwart bomberjack.
De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en verzoekt getuigen die iets van het incident hebben gezien of andere informatie hebben, te bellen via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):