woensdag, 19. september 2007 - 8:40

Automobilist omgekomen bij verkeersongeval A58

Roosendaal

Bij een verkeersongeval op de rijksweg A58 ter hoogte van Roosendaal is dinsdagavond een automobilist om het leven gekomen. De man werd in zeer kritieke toestand naar het St. Franciscus ziekenhuis in Roosendaal vervoerd waar hij kort daarna aan zijn verwondingen overleed. Een vrouw raakte lichtgewond; zij is voor medische behandeling naar het Lievensberg in Bergen op Zoom gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 22.40 uur net voorbij knooppunt De Stok in de rijrichting Bergen op Zoom. Een auto met aanhanger kwam door onbekende oorzaak in de berm terecht. Na een stuurcorrectie lukte het die combinatie terug op de weg te komen, maar werd daarbij in de flank gereden door een achteropkomende auto. Het mannelijke slachtoffer bestuurde de auto met aanhanger, de vrouw de tweede auto. Beide zaten alleen in hun voertuig. Achter het ongeval kwamen nog een SUV en een bestelbusje met elkaar in botsing, maar dat bleef beperkt tot materiele schade.

De A58 in de rijrichting Bergen op Zoom werd direct na het ongeval afgesloten om de hulpdiensten de benodigde ruimte geven. Bovendien stonden beide voertuigen dwars over de weg. Verkeersongevallenanalisten van de politie Midden en West Brabant onderzoeken de plaats van het ongeval op sporen.
Provincie:
Tag(s):