vrijdag, 28. september 2007 - 14:32

Automobilist zwaar gewond bij ongeval

Helden

De politie onderzoekt een verkeersongeval dat in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvond op de Molenstraat. Bij het ongeluk is een 45-jarige automobilist uit Helden ernstig gewond geraakt. Dat gebeurde toen hij frontaal tegen een vrachtauto (trekker met oplegger) reed die op half op de weg stond. Er waren twee auto’s bij betrokken.

Het ongeluk gebeurde even na half vijf toen de trekker met oplegger gedeeltelijk op de rijbaan en gedeeltelijk op de inrit stond bij een boerderij. De trekker werd bestuurd door een 50-jarige man uit Overloon. Vervolgens zag een 41-jarige automobilist uit Helden de oplegger over het hoofd, hij kon deze nog ontwijken maar reed in de berm tegen een varkensrug. Daarna kwam er een tweede auto, waarvan de 45-jarige bestuurder de oplegger eveneens niet zag en er tegenaan botste.

Het slachtoffer werd door de andere automobilist en de chauffeur van de vrachtauto uit zijn auto gehaald, in de buurt opgevangen en behandeld door ambulancepersoneel. Daarna is hij zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):