dinsdag, 10. juli 2007 - 19:50

Avondje stappen eindigt in de cel

Emmen

Een avondje stappen in het centrum van Emmen eindigde in de nacht van maandag op dinsdag op het Marktplein in Emmen voor twee personen in een nachtje in een politiecel. Twee andere jongens kregen een bekeuring voor baldadigheid.

Surveillerende agenten zagen dat er in een groep jongeren ruzie ontstond tussen naar later bleek een 18 jarige jongen uit Emmen en een 17 jarige jongen uit Nieuw Amsterdam. De agenten zagen de oudste jongen met een honkbalknuppel inslaan op de andere jongen.

De 18 jarige werd aangehouden en de knuppel in beslag genomen. Terwijl deze man op het politiebureau werd ingesloten hielden agenten de groep jongeren op het Marktplein nog even in de gaten. Zij zagen toen dat het slachtoffer zijn agressie afreageerde door tegen de personenauto van de aangehouden jongen te trappen. Daarop werd ook hij op verdenking van vernieling aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek, hij bleek teveel te hebben gedronken.

Twee andere jongens uit deze groep van 15 en 17 jaar uit Emmen en Nieuw Amsterdam vonden het nog nodig een verkeersbord scheef te trekken. Zij kregen een bekeuring voor baldadigheid.
Provincie:
Tag(s):