vrijdag, 5. oktober 2007 - 10:11

Baasje met hond herenigt op dierendag

Bunschoten

Voor de 3 maanden jonge Woop en zijn baasje was donderdag 4 oktober een hele gelukkige dierendag. Degene die hem had gestolen, werd door de politie aangehouden en de pup kon terug naar zijn eigenaar. Die miste hem en was heel bezorgd. De dieven krijgen een proces-verbaal.

Een 45-jarige vrouw uit Venlo is op 4 oktober aangehouden op verdenking van diefstal van een puppy. De diefstal vond het weekend daarvoor plaats bij een paardenevenement in de omgeving van Bunschoten. Het gaat om het 3 maanden jonge hondje Woop, een kruising tussen een Bordercollie en een Jack Russelterriër.

De Politie Bunschoten stelde na de diefstal een onderzoek in en kwam erachter dat de pup mogelijk door iemand uit Venlo was meegenomen. Vervolgens stelde de Politie Venlo een onderzoek in en trof het hondje op 4 oktober aan in de woning van de verdachte. De rechtmatige eigenaar werd in kennis gesteld.

In de loop van donderdagmiddag 4 oktober heeft zich ook een tweede verdachte gemeld bij de politie in Venlo. Het gaat om een 63-jarige man uit die plaats. De politie maakt proces-verbaal op tegen beide verdachten.
De familie uit Bunschoten, die eigenaar is van de hond, is met hun pup herenigd.
Provincie:
Tag(s):