donderdag, 22. november 2007 - 17:15

Baby fluisteraar maakt contact met comateus kind

Amsterdam

Baby mind reader (fluisteraar) Derek Ogilvy, bekend van zijn opzienbarende vermogen om te communiceren met jonge kinderen, treedt in contact met de achtjarige Luuk. Het ooit zo levendige jongetje raakte drie jaar geleden plotseling in vegatieve toestand en kan sindsdien niets anders dan voor zich uit staren. In de komende uitzending van 'Wendy: Heel Holland Helpt', op vrijdag 23 november bij RTL 4, is hij te zien.

De babyfluisteraar slaagt er echter in contact te maken met Luuk en weet zijn ouders te vertellen hoe het jongetje zich voelt, hoe hij omgaat met zijn coma en wat hij van zijn ouders verwacht. Ook vertelt Ogilvy over een klok die niet meer in Luuks slaapkamer aanwezig is en andere bijzondere details. Ogilvy geeft met zijn reading gehoor aan de hulpvraag van Nathalie, wiens vrienden Bert en Mirjam de ouders zijn van Luuk. In de studio, waar Ogilvy ook aanwezig is, blijkt Nathalie nog een enorme verrassing voor het onfortuinlijke gezin in petto te hebben.

Verder is te zien hoe Sheila de hulp inroept van Winston Gerschtanowitz, presentator van het RTL 7-programma 'Trucker M/V'. Sheila's neef Harrold remigreerde drie jaar geleden van Australie naar Nederland en zou niets liever willen dan zijn oude baan als truckchauffeur oppakken. Zijn Australische rijbewijzen zijn echter in Nederland niet geldig en over geld beschikt Harrold ook al niet. Maar met de hulp van Gerschtanowitz weet Sheila deuren te openen die normaal gesproken gesloten blijven.

Vrijdag 23 november, tussen 20.30 en 21.40 uur bij RTL 4.
Categorie:
Tag(s):