donderdag, 18. oktober 2007 - 18:16

Bazar in Heerlen geopend

Heerlen

In Heerlen is donderdag is charlie’s bazar in voormalig winkelcentrum de Klomp aan de Klompstraat geopend. Met charlie’s bazar krijgt Heerlen-centrum op één locatie een bijzonder gevarieerd en ruim winkelaanbod dat in de hele Euregio zijn weerga niet kent.

Zo’n 55 ondernemers hebben inmiddels het huurcontract voor een winkelunit in de bazar ondertekend. Het aanbod varieert van sieraden tot kleding en van kruiden tot wereldmuziek. Ook is er een foodcourt waar verschillende restaurantjes te vinden zijn. Charlie’s bazar is open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

De bazar voorziet in een behoefte aan kleinschalige, flexibele en betaalbare winkelunits met een flexibel huurcontract. Startende winkeliers krijgen zo een kans. De oppervlakte van de verschillende winkelunits in de bazar varieert van 12 tot 60 vierkante meter. Door de geringe oppervlakte van een winkelunit en het totale servicepakket van TCN blijven de totale lasten voor een huurder laag. De flexibele looptijd van een huurcontract verkleint het risico voor een startende ondernemer. De gemeente wil met charlie’s bazar het lokaal ondernemerschap versterken. Dat is niet alleen van belang voor de ondernemerszin en werkgelegenheid, maar ook voor de aantrekkelijkheid van het stadscentrum. Charlie’s bazar biedt een extra en bijzonder aanbod aan winkelbranches voor Heerlen en de regio Parkstad Limburg. De zogeheten “couleur locale� in de vorm van onderscheidend winkelaanbod krijgt op deze manier een krachtige impuls.
Provincie:
Tag(s):