zaterdag, 29. september 2007 - 11:02

Bedreigde man vlucht het dak op

Deventer

Op vrijdagmiddag 28 september kreeg de politie de melding dat een 41-jarige man uit Deventer zich bedreigd voelde door een andere man met in een woning aan de Kuilestraat die een vuurwapen bij zich zou hebben gehad. De man was hierop gevlucht naar het dak van een andere woning. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Het lukte hem vervolgens om contact te leggen met iemand uit een naburige woning, waarna vervolgens de politie werd gebeld. Omdat er mogelijk sprake was van een mogelijk vuurwapengevaarlijke verdachte werd in verband met de veiligheid van de omgeving en omwonenden de Kuilestraat en de Diepenveenseweg door de politie afgezet.

Het arrestatieteam van de politie was ondertussen gewaarschuwd en trad de woning binnen. Door het arrestatieteam werden in de woning geen personen meer aangetroffen. Omdat de toedracht van de zaak niet duidelijk was, werd de 41-jarige Deventenaar, nadat hij weer van het dak naar beneden was gekomen, aangehouden en voor ondervraging naar het politiebureau gebracht.

Er is niet geschoten en er zijn ook geen gewonden gevallen. Naar de toedracht van deze zaak heeft de politie een onderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):