woensdag, 21. februari 2007 - 13:05

Bekende Flevolanders roepen op om te gaan stemmen

Lelystad

De verkiezingscampagne voor de Provinciale Statenverkiezingen bereikt haar hoogtepunt. Co Stompé, Hedwiges Maduro en Floortje steunen de campagne die Flevolanders oproept om te gaan stemmen.Op borden langs de weg en grote abri’s bij onder andere de stations is zichtbaar wat de provincie doet en waarom de stem van de kiezer telt. De campagne bestaat verder uit spotjes op Omroep Flevoland en advertenties in de Flevopost en Almere Deze week.

Om de campagne te ondersteunen zijn bekende Flevolanders benaderd die ook op de posters en de advertenties te zien zijn. Darter Co Stompé, ex-idols finaliste Floortje en Ajax-voetballer Maduro geven hun stem aan Flevoland en nodigen inwoners uit hetzelfde te doen. Co en Floortje zien we nog terug in het provinciehuis bij het open huis op 3 maart. Floortje gaat een paar keer optreden en er is de mogelijkheid om het tegen Co Stompé op te nemen. De beste tegenstanders winnen een set met exclusieve dartpijltjes.

Onderdeel van de campagne is een drietal tv-spotjes bij Omroep Flevoland. Deze spotjes zijn gemaakt met de reacties van inwoners van Flevoland. De 30 seconden durende spotjes laten maar een kleine greep zien van de vele reacties die inwoners aan de provincie hebben meegegeven.
Provincie:
Tag(s):