donderdag, 9. augustus 2007 - 13:32

Berken verbinden lokale bevolking en toeristen

Winterswijk

In het kader van het samenwerkingsproject Grenzeloos Onbegrensd zijn woensdagmiddag twee speciale berken geplaatst bij mini-camping Kortschot in Winterswijk-Henxel. De twee berken zijn door de kinderen van de camping creatief bekleed, waarna ze in het weiland langs de Vredenseweg tentoongesteld zijn.

De bomen zijn symbolisch met elkaar verbonden, zoals ook het project Grenzeloos Onbegrensd de lokale bevolking en toeristen met elkaar wil laten verbinden. De campinggasten waren allen behulpzaam bij het plaatsen van de bomen en het knopen van de flamingo; het logo wat Winterswijk en Vreden met elkaar verbindt. Na de plaatsing was er een gezellig samenzijn met Duits gebak voor alle helpers.

De stichting Bevordering Toerisme Winterswijk is samen met Stadtmarketing Vreden initiator van dit samenwerkingsproject. Ieder jaar staat er een bepaald thema centraal. Dit eerste jaar is dat Kunst Zonder Grenzen. Zowel Winterswijk als ook Vreden bezitten een groot aantal kunstschatten. De ene schat is nog mooier dan de andere!
Provincie:
Tag(s):