woensdag, 4. juli 2007 - 19:38

Bewoner komt om bij brand in woning

Westerhaar

Een 49-jarige bewoner van een woning aan de Zonnebloemstraat in Westerhaar, is dinsdagavond 3 juli bij een brand in zijn woning om het leven gekomen. De brand brak dinsdagavond rond 23.30 uur uit. De woning is volledig uitgebrand en niet meer bewoonbaar. De oorzaak van de brand is nog niet bekend en hier wordt nader onderzoek naar gedaan.

Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een uitslaande brand aan de voor- en achterzijde van de woning. Het dodelijk slachtoffer van het uitgebrande pand is de 49-jarige bewoner. Nadat het lichaam is geborgen zal door de politie nader onderzoek worden verricht naar de brandoorzaak.

De brand is ontstaan op de begane grond en is doorgeslagen naar de bovenverdieping. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen woningen. Er is geen sprake van instortingsgevaar. Binnen een uur is het sein “brand meester� gegeven.

Uit een eerste, door de technische recherche van de politie Twente, ingesteld onderzoek, is komen vast te staan dat de brand vermoedelijk door een technische storing in een van de aanwezige apparaten is ontstaan.
Provincie:
Tag(s):