dinsdag, 13. november 2007 - 12:05

Bewoner van 't Zandt krijgen bezoek van politie

De bewoners van ’t Zandt krijgen de komende dagen politie op bezoek. Met deze huis-aan-huisactie hoopt de politie aan aanvullende informatie te komen die in het belang is voor het onderzoek naar de brandstichtingen in en buiten het dorp.

De politie is er inmiddels nagenoeg van overtuigd dat de dader van de brandstichtingen in het dorp woont. De dader is in ieder geval zeer goed op de hoogte van de infrastructuur in ‘t Zandt.

Het huis-aan-huisbezoek van de politie heeft een meervoudig doel. Voor zover nodig worden de bewoners geïnformeerd over de inzet van de politie tot nu toe in ’t Zandt en het onderzoek van de recherche. De bewoners wordt eveneens verteld wat voor de politie van belang is voor het onderzoek en hoe men zelf een oogje in het zeil kan houden. Daarnaast kunnen mensen preventietips krijgen.

Medewerkers van Regiopolitie Groningen beginnen dinsdagmiddag met hun bezoeken. De huis-aan-huisactie zal waarschijnlijk deze week duren. In totaal zal bij een kleine 400 woningen worden aangebeld

- Plastic fles mogelijk spoor naar pyromaan 't Zandt
- Pyromaan 't Zandt slaat mogelijk weer toe
- Gouden tip 't Zandt levert beloning op
- Politiepost in 't Zandt
Provincie:
Tag(s):