woensdag, 17. oktober 2007 - 9:55

Binnen vier dagen Gouden Film voor “Alles is Liefde�

Almere

Dinsdagmiddag is in bioscoop Utopolis in Almere de “Gouden Film� uitgereikt aan de film “Alles is Liefde�. De prijs wordt uitgereikt aan films in de bioscopen die door meer dan 100.000 worden bekeken.

De film, met onder andere Carice van Houten, Paul de Leeuw, Wendy van Dijk, Marc-Marie Huybregts, Thomas Acda, Michiel Romeyn, Chantal Janzen, Daan Schuurmans, Peter Paul Muller, Jeroen Spitzenberger, Valerio Zeno en Anneke Blok bereikte deze mijlpaal al binnen vier dagen en lijkt dus een nieuwe Nederlandse kaskraker te worden.

Alles is Liefde ging maandag 8 oktober in Pathé Tuschinski in Amsterdam in première en draait sinds donderdag 11 oktober in 92 Nederlandse bioscopen. De film, waarvoor Kim van Kooten het scenario schreef, is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks. (Bron : www.filmfestival.nl)

Regisseur Joram Lürsen en acteurs Valerio Zeno en Michiel Romeyn ontvingen de Gouden Film uit handen van Doreen Boonenkamp, directeur van het Nederlands filmfestival.
Provincie:
Tag(s):