woensdag, 9. mei 2007 - 7:05

Biologisch dineren tussen de koeien

Putten

Het rondreizende biologische restaurant De Aandacht strijkt op 23 juni neer op het weiland van de biologische Boerderij Klein Oldenaller in Putten. Daar proef je niet alleen de aandacht van biologisch landbouw, je ziet en beleeft het ook. Een betere plek om biologisch Haute Cuisine te proeven is er bijna niet.

Temidden van de koeien kunnen 100 gasten genieten van een 4-gangen topdiner dat voor 100% uit biologische producten wordt bereid door een eersteklas keukenploeg.

Restaurant de Aandacht is een unieke culinaire belevenis. Het is niet zomaar een restaurant. Het heeft geen muren en geen vaste standplaats en er wordt 100% biologisch gekookt. De topkoks Cas Spijkers, Ben van Beurten, Caspar Bürgi en Eric van Veluwen hebben speciaal voor deze gelegenheid een culinair arrangement samengesteld met uitsluitend de beste biologische producten om hun gasten te laten ervaren dat deze producten het ultieme basismateriaal zijn voor lekker eten.

Een tafel in dit exclusieve restaurant kan gereserveerd worden via de website www.proefdeaandacht.nl. De kosten bedragen € 50 p.p inclusief bijpassend biologisch wijnarrangement. Het is alleen mogelijk een tafel voor vier personen tegelijk te reserveren.

Dit biologische diner wordt geserveerd op zes bijzondere locaties. Naast Putten, strijkt de Aandacht ook neer op starteiland Sneekermeer in Friesland op 19 mei, op 26 mei de tenten op bij Kasteel Croy in Noord-Brabant, op 9 juni op het Museumplein in Amsterdam, 30 juni op het strand bij Noordwijk en op 7 juli in Park Lepelenburg in Utrecht.

Ook zélf koken met biologische producten loont de moeite. Want wie tot 26 mei drie biologische producten koopt, kan meedoen aan de speciale actie op http://www.proefdeaandacht.nl/ en maakt dan kans op een VIP-tafel voor acht vrienden of familieleden op één van de locaties van Restaurant De Aandacht. Deze actie wordt ondersteund door vier weken radiocommercials, aandacht van de supermarkten en speciaalzaken en actieaanduidingen op biologische producten.
Provincie:
Tag(s):