donderdag, 2. augustus 2007 - 13:08

Bloem en Tuin bezoekers laten zich niet door de regen weerhouden

Nuenen

Bezoekers van de tuinbeurs Bloem en Tuin op landgoed de Gulbergen in Nuenen laten zich niet weerhouden door de vele regen die regio de laatste tijd teisterde. Organisatie en standhouders op de grootste openlucht tuinbeurs van de Benelux werden het afgelopen weekend nog verrast door enorme hoeveelheden hemelwater.

Zondag moest de beurs zelfs een dag dicht om de enorme hoeveelheid neerslag weg te werken en het terrein weer begaanbaar te maken. Daarvoor had de organisatie man en macht gemobiliseerd om dat voor elkaar te krijgen.

Inmiddels is het weer alweer aardig opgeklaard en de afgelopen dagen werd het evenement dan ook weer goed bezocht. Bezoekers genoten van prachtige modeltuinen en fraaie bloemen en planten. Ook op het gebied van meubilair is men aan het juiste adres. Te koop zijn eveneens veel accessoires om je tuin op te fleuren en dat varieert van topdesign tot simpele hebbedingetjes.

Dit jaar was het thema "Slapen in de Tuin" en er is dan ook van alles te vinden op dit gebied. Bloem en Tuin duurt nog tot en met zondag en is elke dag open van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Provincie:
Tag(s):