zaterdag, 11. augustus 2007 - 11:09

Blote borsten taboe tijdens Dance Parade

Rotterdam

Om 14.00 uur zullen voor de elfde keer de FFWD Fit For Free Dance Parade beats te horenzijn in Rotterdam. Dit jaar staat de Dance parade in het teken van The Catwalk. Veertig trucks met stampende beats en opzwepende ritmes rijden zaterdag als een muziek karavaan door de binnenstad van Rotterdam. Blote borsten en andere blote lichaamsdelen zijn niet toegestaan.

De binnenstad van Rotterdam zal het podium zijn waar alle partijen die ook maar iets in de dance te betekenen hebben zich op uitzonderlijke wijze presenteren. ’s Avonds gaat het feest door met afterparty’s in verschillende clubs, met alle stijlen dance muziek.

Bij het Eendrachtspein/West Blaak waar de parade start en ’s middags nogmaals langs zal komen en op de Boompjes waar de parade met een grote finale (incl. Vliegtuigshow en confettibommen) zal worden afgesloten staan DJ met een speciale show.

In de karavaan rijden trucks mee van UDC/Dance Valley met Ferry Corsten, Fit for Free met Marco V., Nope is Dope, LOS met Lucien Foort, Club Silly, Thalia Lounge, All is One met Isis, Brothers uit Bunnik met Jean, Dance4life, Revolution met Peter Gelderblom (de maker van de oficiele track) en uiteraard Michel de Heij als laatste truck.
Provincie:
Tag(s):