donderdag, 29. november 2007 - 16:59

BMW portable navigatiesysteem

BMW introduceert het eerste specifiek ontworpen BMW portable navigatiesysteem, geschikt voor inbouw via de dealer. Het systeem is geschikt voor montage in de BMW 1 en 3 Serie en verschilt van andere vergelijkbare systemen op de markt met BMW specifieke design, het BMW logo op de behuizing, het oplichtende BMW logo bij inschakelen en een reeks handige extra functies.

Het nieuwe BMW portable navigatiesysteem is ontwikkeld met de gerenommeerde fabrikant Garmin en is gebaseerd op de Garmin 360.
Het system is uitgerust met een dashboardbevestiging die, anders dan bij conventionele systemen die met een zuignap aan de voorruit bevestigd dienen te worden, vlak boven het dashboard aan het instrumentenpaneel geplaatst wordt. Van hieruit kan het 3,5 inch grote touch screen trillingsvrij en duidelijk afgelezen en bediend worden. Achteraf inbouw van het systeem is eenvoudig mogelijk bij de erkende BMW service partners.

De speciale bevestiging zorgt er tevens voor dat het interieur gevrijwaard blijft van snoeren en dat het opladen direct over het boordnet van de auto kan verlopen. Het system wordt geleverd inclusief een bluetooth hands-free inrichting met geïntegreerde speakers en microfoon, MP3 speler en functies voor het omrekenen van valuta en het bekijken van foto’s. Bovendien kan dit BMW navigatiesysteem tot zes uur lang buiten de auto gebruikt worden.

Voor een optimale routebegeleiding, kunnen de kaarten zowel twee- als driedimensionaal opgeroepen worden en zijn de gesproken instructies inclusief straatnaam. Naast kaarten voor heel Europa zijn ook BMW dealers opgenomen in de software. Het BMW portable navigatiesysteem kost nu ter introductie 498 Euro. Vanaf 1 januari 2008 bedraagt de prijs 579 Euro.
Categorie:
Tag(s):