donderdag, 13. september 2007 - 19:43

BN'ers negatief over talkshow Jan Smit

Amsterdam

De reacties van diverse BN'ers waaronder Patty Brard en Catherine Keyl op het idee van een eigen talkshow voor zanger Jan Smit zijn niet echt positief. Jan wil niet allen zingen of playbacken maar ook graag de journalistiek in zegt het tieneridool in Veronica magazine.

De afgelopen twee jaar lanceerde Smit een kledinglijn, JStyle, voor winkelketen C&A en presenteerde samen met Belle Perez het Tros muziekfeest op het plein. Dit programma gaat Jan overigens het komende seizoen in zijn eentje doen. Daarnaast maakte de Volendamse zanger een real life soap en maakte een eigen reissoap met zijn dorpsgenoten Nick & Simon en de 3js waarvoor hij langs de Spaanse costa's reisde.

SBS Shownieuws presentatrice Patty Brard liet weten het niet zo'n goed idee te vinden dat zo'n jong iemand diepte interviews gaat doen. "Daarvoor heeft hij gewoon te weinig levenservaring, denk ik." Ook Catherine Keyl ziet het interviewen van Jan Smit niet echt zitten. "Laat hij zich eerst maar eens bewijzen" was haar reactie.
Categorie:
Tag(s):