donderdag, 4. oktober 2007 - 23:00

BN'ers op 'Catwalk' bij Dierenbal

Amsterdam

Donderdagavond werd voor het eerst het Dierenbal gehouden in club Odeon in Amsterdam. Veel Bekende 'vegetarische' Nederlanders lieten zich van hun beste kant zien en waren vol lof over de verrassende diervriendelijke modeshow die op de 'Catwalk' te zien was. In de show liepen presentatrice Cindy Pielstrom en soapie Afke Reijenga mee.

Op de catwalk was louter diervriendelijke mode, zonder leer, bont of wol, te zien. Bont voor Dieren wil met deze show laten zien dat je geen geitenwollensok hoeft te zijn , of te dragen, om er een diervriendelijke lifestyle op na te houden.

Onder het genot van een culinaire Lovebite en muziek van Giel Beelen werd een cheque van 7500,- euro uitgereikt door de winnaar van de publieksprijs van de Dierenbescherming aan ‘t Swieneparredies in Groningen. De amazones die begin dit jaar de gestrande paarden in het Friese Marrum weer aan het vaste land brachten, kozen dit doel omdat de eigenaar van 't Swieneparredies hangbuikzwijntjes en varkentjes een rustige goed verzorgde oude dag bezorgd.

Actrice Marianne Mudder (rechercheur Prins-Baantjer) zette als 700.000ste haar handtekening onder de campagne van het WSPA voor de Universele Verklaring voor Dierenwelzijn, die vandaag officieel van start ging.
Categorie:
Tag(s):