woensdag, 21. november 2007 - 21:15

BN'ers terug naar roots in Dancing with the stars

Amsterdam

Na de tv-hit 'Dancing With The Stars', betreedt het presentatieduo Ron Brandsteder en Sylvana Simons in het nieuwe RTL 4-programma 'Global Dancing With The Stars' de wereld van tribal dance. Vijf bekende Nederlandse persoonlijkheden keren terug naar hun roots, waarbij ze op 22 december op spectaculaire wijze een specifieke dans uit hun land van oorsprong vertonen op de dansvloer.

Tot de geselecteerde 'global dancers' behoren PvdA Tweede-Kamerlid Mei Li Vos, de zingende zusjes Suzanne en Monique Klemann van Loïs Lane, 'ONM'-actrice Jasmine Sendar en voormalig wereldkampioen boksen Don Diego Poeder.

Alle deelnemende BN'ers hebben een speciale familiebinding met een land ergens ter wereld. Zo zal Mei Li Vos een dans uit China laten zien, probeert Jasmine Sendar de bewegingen van een stammendans uit Ethiopië onder de knie te krijgen, gooit Don Diego Poeder de heupen los op een tribal dance uit Senegal en verdiepen de zussen Klemann zich in een typisch Indonesische dans.

Enigszins vervreemd van hun achtergrond bezoeken ze voorafgaand aan de uitzending het land waar hun familie ooit haar oorsprong vond. Daar leren ze de eerste passen van de traditionele dans die ze op 22 december in volle perfectie op Nederlandse bodem moeten uitvoeren voor een groot publiek.

Zaterdag 22 december tussen 21.30 en 22.50 uur bij RTL 4.
Categorie:
Tag(s):