dinsdag, 21. augustus 2007 - 10:56

Boekenmarkt in Tilburg

Tilburg

Op zondag 26 augustus 2007 is er van 10 – 17 uur de 10e editie van de Grootste Boekenmarkt van Zuid-Nederland in het centrum van Tilburg met ruim 250 kramen. De Stichting dr. P.J. Cools msc organiseert voor de tiende keer deze inmiddels befaamde boekenmanifestatie ‘Boeken rond het Paleis’ in centrum Tilburg.

Boekensnuffelaars uit de regio en heel Nederland kunnen deze zondag op deze markt een grote keuze aan interessante en bijzondere boeken aantreffen van Nederlandse antiquaren, maar ook van particulieren. Op de Katterug standnummer 192 zijn b.v. alle nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en andere Plaatjesalbums van verzamela! ar Anton Siedsma uit Hoofddorp te bewonderen. Iedereen wordt geadviseerd om plakalbums, plaatjesalbums, voetbalplaatjes in schoolschriften geplakt, enz. die doelloos op zolder liggen, onder het stof vandaan te halen en deze verzamelwaar naar standnummer 192 mee te nemen om de waarde ervan te vernemen of het materiaal te ruilen of te verkopen.

Boekenwurmen en bibliofielen kunnen op deze dag juist datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn! Voor iedereen is er wel wat te vinden, van goedkoop tot prijzig, van gangbaar tot zeldzaam. Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. Romans, naslagwerken, boekenweekgeschenken, topografische werken, architectuur, kookboeken, oude strip- en jeugdboekjes, Verkade albums, enz. Gewoon te veel om op te noemen.
Provincie:
Tag(s):