vrijdag, 1. juni 2007 - 16:40

Boer zoekt vrouw bij v.v. Anjum - Lucky Ajax!

Dokkum

Boer Gerrit, Martijn & Marlies en Hans & Anneke van het tv programma “Boer zoekt vrouw� zijn 6 juni a.s. te gast bij de wedstrijd v.v. Anjum - Lucky Ajax. Boer Gerrit is de laatste tijd volop in het nieuws omdat zijn relatie met Inge op de klippen liep. De Kollumer boer liet Willemijn Kooyenga en Anja Cornelissen weten “groot voetbalfan te zijn en wel in te zijn voor een feestje�. Wellicht vindt deze Kollumer zijn ware wel tijdens de voetbalwedstrijd V.V. Anjum - Lucky Ajax.

Het veteranenteam van Anjum staat op woensdag 6 juni voor de laatste keer op het veld om op een speciale manier afscheid te nemen van het competitievoetbal. Dit bijzondere team zal haar laatste wedstrijd spelen tegen Lucky Ajax. Lucky Ajax bestaat uit een groot aantal gerenommeerde voetbalnamen die tot de verbeelding spreken, met onder andere spelers als Sjaak Swart, Bryan Roy, Simon Tahamata en de huidige bondscoach Marco van Basten.

Eerste helft
Het uitgebreide programma rond het voetbalspektakel bestaat uit drie helften. De eerste helft is voor de jeugd, want voordat de voetbalhelden van weleer hun schoenen aan zullen trekken om de anjum-veteranen alle hoeken van het veld te laten zien, zal ’s middags sc Heerenveen een clinic verzorgen aan alle jeugdige Anjum-spelers. ‘Mister Heerenveen’ Maarten de Jong zal een aantal bekende spelers uit de selectie van Gertjan Verbeek meenemen om de Anjum-talenten een geweldige voetbalmiddag te bezorgen.

Tweede helft
De tweede helft van het programma bestaat uit de wedstrijd tussen de veteranen van Anjum en Lucky Ajax. Dit bijzondere duel begint om 19.00 uur op het Kolkenfjild in Anjum.

Derde helft
Natuurlijk ontbreekt de “derde helft� niet. Na afloop van de wedstrijd is er een aansluitend feestprogramma met tal van bekende Nederlanders. Zo zullen o.a. Lee Towers en Jacques d’Ancona hun steentje bijdragen. U bent natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd en het aansluitende feest bij te wonen. Kaarten zijn tot a.s. dinsdag voor € 5,= te koop bij Hema (Dokkum), Kooyenga Groep (Dokkum) en COOP supermarkt (Anjum). Woensdag kunt u de kaarten verkrijgen bij de ingang van het Kolkenfjild in Anjum. De entreebewijzen geven toegang tot het hele spektakel en voor de eerste duizend personen die in de voorverkoop een kaartje aanschaffen ligt er tevens een unieke Anjum – Lucky Ajax supporterssjaal klaar. “Dat is nu al een collector’s item�, laat de organisatie weten.
Provincie:
Tag(s):