maandag, 5. november 2007 - 22:08

Bon Jovi komt naar de ArenA

Amsterdam

Deze zomer komt Bon Jovi naar Nederland voor een concert in de Amsterdam ArenA. De show vindt plaats op vrijdag 13 juni en staat in het teken van het nieuwe album Lost Highway, dat afgelopen juni verscheen. De Lost Highway Tour is inmiddels gestart in de Verenigde Staten en komt volgend jaar naar Europa. De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Bon Jovi begon in de tachtiger jaren als metal band en wist al behoorlijk naam te maken met hits als ‘You Give Love a Bad Name’ and ‘Livin' on a Prayer’, maar nadat de muziek begin 90er jaren steeds meer richting rock verschoof, nam de populariteit van de band alleen maar toe. Het album Crush uit 2000 behaalde dubbel platinum in de VS en verkocht ruim acht miljoen exemplaren, en bracht Bon Jovi wereldwijd succes met hits als ‘It's My Life’ en ‘Thank You for Loving Me’. In 2005 kwam het album Have A Nice Day uit, dat wederom alle records brak.

Met het nieuwe album Lost Highway lijkt het dezelfde kant op te gaan; het album is in de Verenigde Staten en Engeland inmiddels al goud. Lost Highway is alweer het tiende studioalbum van de band.

Bon Jovi gaf vorig jaar nog een uitverkocht concert in het Goffertpark in Nijmegen.
Categorie:
Tag(s):