zaterdag, 21. juli 2007 - 19:49

Boy George opent 'classy joint' Marcanti Plaza

Amsterdam

Vrijdag 20 juli opende nachtclub Amsterdam Marcanti (AM) voor het eerst de deuren om zich meteen te profileren als de nieuwste hotspot van de hoofdstad. Met gratis bewaakte parkeerplaatsen, gratis toiletten en garderobe wil Marcanti haar gasten het gevoel geven 'koning' te zijn. De ambiance van het oude Marcanti theater herleeft door de programmering van muzikale stijlen als klassiek en jazz, maar ook stand-up comedy en andere podiumkunsten krijgen een plek.

Drie generaties zijn de afgelopen 50 jaar door de deuren gelopen om te luisteren, dansen, drinken en flirten, kortom zich te vermaken tot in de late uurtjes. Binnenkort wordt ook het grand café-restaurant geopend, waar tot in de late uurtjes nog gedineerd kan worden.

Voor de openingsact op de eerste dag werd gekozen voor Boy George, de zanger die de jaren '80 hits scoorde als 'Karma Chameloen' en 'Do you realy want to hurt me'. In zijn tweede leven als DJ en producer behoort hij in Engeland tot de absolute top en is daar één van de meest gevraagde DJ's van het land.
Categorie:
Tag(s):