vrijdag, 29. juni 2007 - 14:07

Boze Koevermans wil niet langer spelen voor AZ

Danny Koevermans weigert nog langer uit te komen voor AZ. Dat meldde het NOS Sportjournaal. De aanvaller is boos, omdat de Alkmaarse club weigert mee te werken aan een vertrek naar Feyenoord.

Feyenoord en Koevermans zouden al akkoord zijn over een transfer. Koevermans mocht eerst vertrekken uit Alkmaar, maar deze week liet AZ weten dat de Schiedammer toch niet weg mag. De nummer drie van vorig seizoen houdt serieus rekening met een vertrek van Shota Arveladze. Als dan ook Koevermans weggaat, heeft de club nog maar twee spitsen in de selectie. Dat zijn Moussa Dembele en de nieuw aangetrokken Ari da Silva.

Trainer Louis van Gaal liet Koevermans weten dat hij ondanks zijn status als clubtopscorer geen garantie heeft op een basisplek. Mede daardoor wil Koevermans vertrekken uit Alkmaar. De spits, die eerder in de belangstelling stond van 1. FC Nürnberg, maakt er geen geheim van dat hij graag voor Feyenoord wil spelen. Daarom weigert hij volgens de NOS nog langer voor AZ uit te komen. Het standpunt van AZ in deze kwestie is nog onduidelijk.
Categorie:
Tag(s):