maandag, 16. juli 2007 - 11:33

Brand bij reinigings-bedrijf in Dordrecht

Dordrecht

Bij een reinigingsbedrijf heeft maandagochtend een binnenbrand gewoed. De melding van de brand kwam binnen rond 07.05 uur. De brandweer ging direct naar het pand aan de Redeléstraat in Dordrecht.

Omdat in het begin niet direct duidelijk was hoe de situatie in het pand was sloot de politie in overleg met de brandweer de omgeving af. De straat ligt op een industriegebied in Dordrecht. Dit gebied is door middel van een toegangsweg bereikbaar dus de afsluiting kon snel ingaan.

De politie adviseerde aan de bedrijven in de buurt de ramen te sluiten. Verder zette de brandweer voor de zekerheid veel materiaal in onder andere uit Dordrecht en ’s-Gravendeel. Rond 08.15 uur werd de afsluiting beperkt tot 200 meter rond het pand. Om 08.45 uur gaf de brandweer het sein dat de brand onder controle was. Bij het bedrijf stond binnen een ruimte in brand waar zich glycol bevond. Deze stof is verder niet schadelijk. Metingen wezen ook uit dat er zich in de rook geen schadelijke stoffen bevonden. Bij de binnenbrand raakte niemand gewond en de oorzaak is niet duidelijk.
Provincie:
Tag(s):