dinsdag, 10. juli 2007 - 18:21

Brandboxx; Het nieuwe modecentrum

Almere

Burgemeester Jorritsma heeft maandag de uitbreiding van het Mode Centrum Almere geopend door de nieuwe naam bekend te maken: Brandboxx Almere. Door de uitbreiding is Brandboxx Almere 35.000 vierkante meter groot en biedt het onderdak aan ruim 120 showrooms. Wethouder Visser (Economische Zaken) gaf aan dat Brandboxx Almere een belangrijke rol speelt in de ambitie van Almere om modestad van Nederland te worden. Brandboxx Almere is een project van TCN Property Projects.

Mark Zwinkels (projectmanager Brandboxx Almere) is blij met de uitbreiding. 'Brandboxx Almere onderstreept de ambities van de gemeente Almere om de modestad van Nederland te worden. We zijn hét inkoop- en informatiecentrum voor alle detaillisten uit de Nederlandse modebranche.' Samen met Rudy Stroink (ceo TCN Property Projects) overhandigde hij een bruidstaart aan wethouder Visser. 'We vieren het huwelijk dat Almere en Brandboxx Almere zijn aangegaan.'

Stroink is trots op de ontwikkeling van het modecentrum. 'Door de uitbreiding is het centrum ruim twee keer zo groot geworden. Detaillisten zullen zo nog beter en doelgerichter hun afspraken in Almere kunnen plannen.'

Met Brandboxx heeft Almere in Nederland het grootste cluster midden- tot middenhoog segment gevestigd. Brandboxx Almere is tevens een belangrijk fundament voor doorontwikkeling van deze sector. Er is massa om ook andere onderdelen uit de fashion- en designindustrie aan te trekken. Zo zal worden onderzocht welke opleidingen naar de stad gehaald kunnen worden, om de infrastructuur een stevige basis te geven.

Brandboxx Almere is hét inkoop- en informatiecentrum voor alle detaillisten uit de Nederlandse modebranche. Met de uitbreiding is de totale oppervlakte van het centrum ca. 35.000m2. In de toekomst zal het totale complex Brandboxx Almere uiteindelijk bestaan uit drie gebouwen. Deze enorme oppervlakte beslaat in totaal 55.000m2.

TCN Property Projects is een jong en vernieuwend vastgoedbedrijf. TCN Property Projects exploiteert en ontwikkelt innovatieve vastgoedconcepten en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, Oostenrijk, België, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Charlemagne, Spanje en Hongarije. De vastgoedonderneming is gestart in 1994 en kent een onconventionele aanpak van complexe vastgoedprojecten. Geïntegreerd projectmanagement zorgt voor waardecreatie vanaf de conceptontwikkelingsfase tot en met het vastgoedbeheer. TCN Property Projects wordt gevormd en gemaakt door meer dan 250 medewerkers.
Provincie:
Tag(s):