woensdag, 11. april 2007 - 20:47

Brandweer Ridderkerk belt handsfree met Parrot carkits

Barendrecht

De regionale brandweer Ridderkerk heeft medewerkers in vaste dienst en vrijwilligers die regelmatig in bedrijfswagens 'onderweg' zijn. Juist de Brandweer heeft een voorbeeldfunctie wanneer het aankomt op veiligheid. Daarnaast doen er zich dagelijks situaties voor dat de medewerkers de handen aan het stuur moeten houden en ze toch alvast wat zaken willen/moeten doorspreken met de meldkamer of collega's ter plekke.

In de tijd dat verschillende generaties toestellen geschikt waren voor een type carkit was het allemaal niet zo'n probleem, maar aangezien tegenwoordig alle toestellen verschillend zijn, toestellen elkaar zo snel opvolgen en er voor bepaalde toestellen niet eens een carkit of een fatsoenlijke houder is, was het langzamerhand toch een heus probleem aan het worden.

Na een speurtocht op Internet kwam de Brandweer eind 2006 op de website van Supplies 4 Mobility terecht en al snel bleek een carkit op basis van bluetooth communicatie de oplossing. Alle toestellen die de verschillende medewerkers in gebruik hadden, werken goed samen met de Parrot carkits. De mogelijkheid standaard vijf verschillende toestellen van verschillende merken van te voren op de carkit aan te melden, biedt de Brandweer in geval van nood gebruikersgemak en snelheid.

Supplies 4 Mobility heeft de installatie van de bluetooth carkits snel, vakkundig en netjes verzorgd. Ook de carkit met geintegreerde GPS-ontvanger functioneert naar volle tevredenheid en maakt het weer mogelijkheid nieuwe technieken in de auto toe te passen. Ook bij de Brandweer zijn ze daar natuurlijk continue mee bezig. De Brandweer is in dit opzicht weer een mooi voorbeeld van de aanpak van Supplies 4 Mobility: Maatwerk met standaard apparatuur.

Wilt u ook weten welke oplossingen Supplies 4 Mobility voor uw mobiele apparatuur heeft, informeer dan nu snel. Bovendien krijgt u nu tijdelijk als bezoeker van Blik op Nieuws nog eens een aantrekkelijke inbouwkorting van maar liefst € 20,- euro ! Dat is toch mooi meegenomen! Kijk daarom snel op de speciale actiepagina van Supplies4Mobility.
Categorie:
Tag(s):