donderdag, 30. augustus 2007 - 7:21

Bruce Springsteen terug in Gelredome

Arnhem

Bruce Springsteen & the E Street Band maken dit najaar hun eerste grote Amerikaanse en Europese tournee sinds 2002-2003. Op vrijdag 30 november staan Bruce Springsteen & The E Street Band in het kader van deze tour in Gelredome. De kaartverkoop voor het concert begint op zaterdag 8 september.

De wereldtournee van Bruce Springsteen & The E Street Band begint op 2 oktober in Hartfort, Amerika. Dat is tevens de dag dat het nieuwe album ‘Magic’ uitkomt. De leden van The E Street Band zijn Roy Bittan op keyboards, Clarence Clemons op saxophone en percussie, Danny Federici op keyboards, Nils Lofgren op gitaar, Patti Scialfa op zang en gitaar, Garry Tallent op bass, Steven Van Zandt op gitaar en Max Weinberg op drums. Voor het eerst na vijf jaar heeft Bruce Springsteen met The E Street Band een nieuw studio album opgenomen. ‘Magic’ komt uit op 2 oktober en 'Radio Nowhere' is de eerste single. Het is voor Bruce Springsteen een terugkomst in Gelredome na zijn twee concerten in juni 1999.

Het concert in Arnhem vindt volgens de wens van Bruce Springsteen plaats in een klein Gelredome. Dat betekent dat er maximaal 18.000 kaarten in de verkoop gaan. Er wordt een maximum van 4 tickets per persoon gehanteerd. Er is geen voorprogramma. Het concert van Bruce Springsteen begint om 19.30 uur.

Kaartverkoop begint zaterdag 8 september om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, Maximaal 4 tickets per persoon.

Voor meer informatie:

www.gelredome.nl, www.mojo.nl, www.brucespringsteen.net
Provincie:
Tag(s):