zaterdag, 30. juni 2007 - 10:31

Buiten tafelen? Buiten koken!

Amsterdam

Bij het buitenleven hoort buiten eten, bij echt genieten hoort buiten koken. Het allermooiste seizoen van het jaar wordt met weken verlengd, kookplezier krijgt een heel nieuwe dimensie! Een echte buitenkeuken als de Excellent biedt alle ruimte voor de kookgek die niets liever doet dan kokkerellen voor familie en vrienden. Hij/zij is nu eens niet verstopt in huis, maar creëert de mooiste pasta’s, vleesgerechten, salades en toetjes in de tuin, daar waar de gasten zitten!

Aan bergruimte heeft de buitenkeuken geen gebrek, dus alle kookaccessoires zijn binnen handbereik. Wie ook nog eens het zonnige serviesgoed en een mooie voorraad wijn wil opbergen, combineert de keuken met de bijpassende buffetkast Denise.

Buitenkeuken Excellent wordt (blank) geleverd als eenvoudig bouwpakket. Dat betekent dat deze keuken zelf gebouwd wordt en de kleurnuance krijgt die de eigenaar zo aanstaat. En niet te vergeten, het blijft hiermee betaalbare luxe waar heel lang van genoten wordt! Met een Hillhout garantie van tien jaar tegen houtrot heeft u lang plezier van uw keuken in de tuin.
Categorie:
Tag(s):