vrijdag, 14. september 2007 - 16:07

Buitenwoel in de spotlights

Veendam

Buitenwoel staat zaterdag aanstaande in de spotlights van 12.00-17.00 uur. Golfbaan de Compagnie organiseert een Open dag. De gemeente Veendam start op deze dag met de verkoop van bouwkavels op het Golfeiland. Geveke Ontwikkeling presenteert de projectwoningen op het Bastioneiland.

In de wijk Buitenwoel worden drie eilanden gerealiseerd. Het Bastioneiland, het Golfeiland en het Dijkeneiland. Het Bastioneiland is het eerste te realiseren eiland. Op het Bastioneiland komen drie types woningen, eengezinswoningen, halfvrijstaande woningen en laanvilla’s.

Bij de gemeente kunt u zich op zaterdag in het clubgebouw van Golfbaan De Compagnie, Golflaan 1 te Veendam nader laten informeren over de plannen met betrekking tot 14 bouwkavels op het Golfeiland. Deze kavels vallen in de categorie vrije sector. De kavels zijn 650 m2 tot 1760 m2 en zijn te vinden aan het einde van de Golflaan grenzend aan het nieuwe gedeelte van de Golfbaan.

Het Golfeiland is opgezet met ruime kavels omgeven door waterpartijen.
Bovendien kunnen er op de Open Dag van golfbaan de Compagnie golfclinics worden gevolgd, worden er golfdemonstraties gegeven, wordt er gespeeld op de PAR-3 baan en krijgen geïnteresseerden een rondleiding.
Provincie:
Tag(s):