zaterdag, 13. oktober 2007 - 16:48

Burgemeester Waals van Venray sluit kroeg na vechtpartij

Venray

De politie heeft zaterdagmorgen in Venray omstreeks 07.30 uur op de Henseniusstraat een 36-jarige man uit Venlo aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een vechtpartij en het aanrichten van vernielingen in een café.

De verdachte man gedroeg zich provocerend in een horecagelegenheid, waardoor een schermutseling in de kroeg ontstond. Hierop werd de Venlonaar uit de kroeg verwijderd. Vervolgens werd er een flinke steen door de ruit van de horecagelegenheid gegooid. Hierop besloten enkele cafébezoekers naar buiten te gaan waar ze de verdachte man opnieuw aantroffen. Tussen de verdachte en enkele andere cafébezoekers ontstond een flinke vechtpartij. De politie wist de vechtpartij te sussen en hield de man aan. Tijdens de vechtpartij liep de verdachte onder andere een gebroken neus op. Na behandeling aan zijn letsel is hij ingesloten voor verder onderzoek. Hierin wordt nog bekeken of de verdachte man ook de persoon is geweest die de steen door het raam heeft gegooid.

In het belang van de openbare orde heeft Burgemeester Waals van Venray besloten om de kroeg met onmiddellijke ingang te sluiten.
Provincie:
Tag(s):