vrijdag, 23. november 2007 - 19:57

Café Wolthoorn & Co wint Misset Horeca Café Top 100

Groningen

Het Groninger Café Wolthoorn & Co is winnaar van de Misset Horeca Café Top 100 2008. Na vorig jaar al in de top 3 te zijn geëindigd, bereikt het café van de gebroeders Arnold en Jeroen Ensing in 2008 de eerste plaats. Het is de eerste keer dat een InBev horecarelatie de Misset Horeca Café Top 100 wint.

“We zijn bij InBev enorm trots dat de Wolthoorn de Misset Horeca Café top 100 heeft gewonnen�, zegt InBev horecadirecteur Erik van Deursen. “Als bierbrouwer zorgen we ervoor dat een perfect bier de brouwerij verlaat, maar het is uiteindelijk de horecaondernemer die bepaalt hoe de consument dat bier uiteindelijk beleeft. Het gaat daarbij om vele factoren, zoals het gastheerschap, de locatie en de presentatie van het bier. Als brouwer en horecaondernemer kun je dat totale succes door een goede samenwerking bereiken. De Wolthoorn is daarvan een uitstekend voorbeeld, getuige ook hun lidmaatschap van de Vriendenkring Hertog Jan. Dat is namelijk voorbehouden aan een selecte groep horecaondernemers die meer dan de volle honderd procent geven om hun gasten op gebied van kwaliteit, gastheerschap en ambiance een perfect glas Hertog Jan te serveren.

Daarom vind ik het fantastisch dat de Wolthoorn, waar wij al jaren mee samenwerken, als eerste is geëindigd. Het is vooral de beloning voor hun inspanningen, maar ik ben ook trots op onze mensen die daar hun steentje aan hebben bijgedragen. En dat geldt natuurlijk ook voor de andere 38 cafés die onze mooie bieren tappen en een notering in de Top 100 hebben verworven.�
Provincie:
Tag(s):