zondag, 22. april 2007 - 16:16

Camper over de kop in Wemeldinge

Wemeldinge

Zondagochten omstreeks 05.36 uur kreeg de politie een melding dat er op de Westelijke Kanaalweg in Wemeldingen een auto over de kop was geslagen. Na enige tijd zoeken vonden de agenten de camper op het fietspad net voor de Postbrug. De camper bleek total loss. Van een getuige kwam toen de melding dat de twee inzittenden naar het ziekenhuis waren gebracht door een passerende Duitse automobilist.

De brandweer kwam nog ter plaatse om de camper te beveiligen, omdat er gasflessen aanwezig waren in het voertuig. De inzittenden zijn later in het ziekenhuis in Goes aangetroffen. Zij hebben daar hun verklaringen afgelegd.

De inzittende, een 27-jarige Goesenaar, is met een gebroken schouder opgenomen in het ziekenhuis. De (vermoedelijke) bestuurder, een 48-jarige Goesenaar, heeft een wervelbreuk opgelopen. Hij heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten. Van beide betrokkenen is het vermoeden dat zij hadden gedronken.

Wie er precies heeft gereden is nog niet duidelijk. De 27-jarige verklaart dat de 48-jarige heeft gereden en de 48-jarige verklaart dat de 27-jarige heeft gereden. De politie gaat de zaak verder onderzoeken.
Provincie:
Tag(s):