maandag, 17. december 2007 - 23:12

Cecile wint ‘Holland’s Next Top Model’

Amsterdam

De 20-jarige Cecile uit Middelburg is de winnares geworden van de derde editie van het RTL 5-programma ‘Holland’s Next Top Model’. Ze wist uiteindelijk haar rivalen Kassandra en Carmen te verslaan in de spannende live finale. In de Haarlemse Lichtfabriek was tout modeminnend Nederland aanwezig om getuige te zijn van de spectaculaire catwalkshows. De jury, maar ook het stemmend publiek waren het meest te spreken over de kwaliteiten van Cecile zo bleek uit een overtuigende meerderheid aan stemmen.

De afgelopen weken was bij RTL 5 te zien hoe twaalf meiden streden om de titel ‘Holland’s Next Top Model’. Uiteindelijk bleven er drie modellen over die tijdens de live finale middels het lopen van verschillende modeshows moesten strijden om de titel.

Tegelijk met deze felbegeerde titel van ‘Holland’s Next Top Model’ heeft Cecile een modellencontract ter waarde van 75.000 euro bij het gerenommeerde modellenbureau ModelMasters The Agency gewonnen. Daarnaast prijkt zij in februari op de cover van de Nederlandse Glamour, is zij te bewonderen in een grootscheepse reclamecampagne van L’Oréal Paris en doet ze in januari mee aan de prestigieuze verkiezing 'Ford Supermodel Of The World' die in New York plaatsvindt.

De winnares van vorig jaar, Sanne Nijhof, was vorig jaar tevens winnares van de ‘Ford Supermodel of the Year contest 2007’. Ook Kim Feenstra, winnares van de vorige editie, is inmiddels een veelgevraagd model en heeft al modeshows gelopen voor onder meer Percy Irausquin, Judith Osborn en Frans Molenaar.
Categorie:
Tag(s):